Diëtist Leysen Joppe

Diëtist Joppe Leysen
Diëtist Joppe Leysen


Ik ben Joppe Leysen, 22 jaar oud en in 2022 afgestudeerd als diëtist. Ik ben al van kleins af aan dagelijks met voeding bezig. In het begin omdat dit moest, omwille van zware voedingsallergieën. Op latere leeftijd is dit uitgegroeid tot een passie en begon ik dit te combineren met mijn andere passie: sport en meer bepaald wielrennen. 


Wat kan een diëtist voor jou betekenen?

Het is algemeen geweten dat voeding een belangrijke rol speelt in de gezondheid van de mens. Elk lichaam heeft andere behoeften. Mijn doel? Samen met jou opzoek gaan naar de behoeften van jou lichaam en hoe we hieraan het best kunnen voldoen op een manier waar jij je goed bij voelt.

Waar kan ik jou mee helpen?

  • Gezonde voeding
  • Gewichtscontrole
  • Hart- en vaatziekten
  • Voeding bij kinderen en jongeren
  • Sport (zowel recreatief als competitiesport)
  • Allergieën en intoleranties
  • Voeding bij lymfoedeem


Meer informatie of graag een afspraak maken? Klik dan hier.