Jeroen

Jeroen
Jeroen

Ik ben geboren op 26 augustus 1988 in Baarle-Nassau. Van kleins af aan ben ik bezig met mijn grote passie: voetbal. Op mijn 9e werd ik gescout voor de jeugdopleiding van Willem II. Helaas heb ik het eerste elftal niet gehaald. Wel heb ik in België in het provinciaal voetbal met grote vreugde bij heel wat clubs gespeeld. 2 jaar geleden moest ik vroegtijdig stoppen vanwege een chronische voetblessure.

Bij de voetbal ben ik regelmatig in aanraking gekomen met verschillende kinesisten en specialisten. Daar ben ik gefascineerd geraakt door hun kennis van het menselijk lichaam. Vandaar mijn keuze voor de opleiding Fysiotherapie.

In Juli 2014 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool voor Fysiotherapie in Eindhoven. Na mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij de Nederlandse voetbalbond (KNVB) en bij het hoogste jeugdelftal van Willem II. Vervolgens ben ik bij het AZ Turnhout gaan werken. Daar werkte ik vooral rond orthopedische revalidatie en geriatrie, dit in combinatie met mijn zelfstandige activiteit. Na 3 jaar in dienst te zijn geweest bij het AZ Turnhout ben ik in Tilburg gaan werken als rugexpert bij Fysius Rugexperts. Daar heb ik door het volgen van verschillende opleidingen/bijscholingen ontzettend veel geleerd met betrekking tot wervelkolom gerelateerde klachten. In Juli 2021 heb ik besloten om volledig zelfstandig te gaan werken en daarmee (al een gedeelte van) mijn grote droom gerealiseerd!

In mijn beroep als kinesitherapeut wil ik het liefst zo snel mogelijk mensen terug in beweging krijgen. Daarbij staat de mens achter het probleem centraal. Door middel van een uitgebreide intake komen er behandelbare grootheden naar voren waar we samen aan gaan werken. Die zorgen ervoor dat het herstelproces optimaal verloopt met het gewenste doel: een sterk en pijnvrij lichaam!

De reden voor de samenwerking met Annelies is dat ze ambiteus is in het verlenen van de beste zorg. Onze werkwijzen komen sterk overeen. Ook heb ik het samenwerken met een collega gemist, onder andere om samen over bepaalde casuïstieken te sparren. Naar mijn idee kunnen wij elkaar perfect aanvullen.

Opleidingen
Fysiothearpie, Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven (2010-2014)

Bijscholingen
Fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson (2017)
Lage-rugpijnklachten: a state of the art, NPI (2017)
Lower Back Revival System, Frank Bertina, OriGENE (2018)
Dry Needling: Bovenste extremiteiten, Jelle de Moor (2019)
Manuele vaardigheden, Gijs Lemmers (2020)
Klinisch redeneren lumbale wervelkolom, Marc Matthé (2020)
Klinisch redeneren cervicale wervelkolom, Gijs Lemmers (2020)
Dry Needling: Onderste extreminteiten, Jelle de Moor (2020)
McKenzie opleinding, Henk Tempelman (2020)
Dry Needling: Verdiepingsdag, Jelle de Moor (2021)
Webinars in tijden van COVID-19
      Hoofdpijn
      Klinisch redeneren TWK/LWK/CWK en bekken
      Pijneducatie
      Duizeligheid


INFO & ERKENNING
Gedeconventioneerd
RIZIVnummer:  5 43202 95 527
Ondernemingsnummer: BE 0630.655.891
Rechtsvorm: ONP
Beroepsverzekering: Mercilis N.V.
Lid van een beroepsvereniging: /