Nieuws

Vacature Kinesitherapeut(e)
Kinepraktijk Loots is op zoek naar een nieuwe collega!

We bieden een grote variatie patiënten aan met leuke collega's, uitgebreide oefenzaal en aangename werksfeer. Interesse in de manuele therapie en/of neurologie zijn een groot pluspunt, maar ook collega's met interesse in lymfedrainage zijn meer dan welkom!

De praktijk bevindt zich tussen het centrum van Weelde en Poppel. Starten kan vanaf juli. Uren en dagen zijn bespreekbaar en opbouwend met mogelijkheid tot uitbreiding naar voltijdse agenda.

Ben je geïnteresseerd en lijkt dit iets voor jou? Stuur dan je cv naar info@kinepraktijkloots.be of neem een kijkje op onze website: www.kinepraktijkloots.be


NIEUWE RICHTLIJN: Enkel nog CHIRURGISCHE MONDMASKERS toegelaten!

Nieuwe richtlijn: Chirurgisch mondmasker verplicht!
Nieuwe richtlijn: Chirurgisch mondmasker verplicht!

Maatregelen COVID-19

Update november 2020

Corona maatregelen Kinepraktijk Loots
Corona maatregelen Kinepraktijk Loots
Teleconsult Corona Kinepraktijk Loots
Teleconsult Corona Kinepraktijk Loots

Update Juli 2020 tot heden


Update 4 mei 2020

Vanaf maandag 4 mei mogen we de activiteiten in de praktijk geleidelijk aan weer opstarten. Hierbij de voorrang voor de dringende en noodzakelijke behandelingen. Zo kunnen hopelijk ook alle minder dringende behandelingen zo spoedig mogelijk hervat worden.

Om het contact zoveel mogelijk te beperken wordt ons geadviseerd tele- en/of videoconsultaties te doen wanneer mogelijk. Zo kan een aangepast oefenprogramma eveneens opgevolgd worden.

Enkel met het strikt volgen van een aantal maatregelen in de praktijk proberen we zo veilig mogelijk te werken!

Tot Snel!


Update 23 maart 2020

Ondertussen zijn we een aantal weken verder tijdens deze bizarre periode. Hopelijk heeft u de afgelopen periode goed in beweging gebleven en uw revalidatie thuis (deels) kunnen verderzetten.

De praktijk blijft nog gesloten tot 4 mei. Enkel voor dringende en noodzakelijke behandelingen kan u telefonisch contact opnemen. Ook deze behandelingen proberen we tot het minimum te beperken.

Indien u wenst is er de mogelijkheid voor een telefonisch consult of videoconsult. Dit kan mogelijk al wat hulp en sturing bieden bij uw klachten en oefeningen.
Wenst u graag een aangepast oefenprogramma of een aanpassing aan uw huidige oefenprogramma, dan mag u steeds contact opnemen, zo blijft het uitdagend om in beweging te blijven.

Groeten en tot binnenkort!


Update 16 maart 2020

Beste patiënten,

Omwille van de steeds meer onzekere situatie i.v.m. het Corona-virus, ben ik genoodzaakt de praktijk te sluiten. De situatie evolueert en maatregelen worden strenger.

Ik doe dit in belang van u als patiënt, jullie familie, onszelf en om anderen te beschermen. Enkel met deze maatregelen kunnen wij bijdragen tot het beperken van verdere verspreiding van het virus.

Ik doe al het mogelijk om iedereen te contacteren en de nodige informatie te geven. Tijdens de sluiting kan u mij steeds bereiken met de nodige vragen, voor advies, voor een oefenschema,... Bij voorkeur per mail: lootsannelies@gmail.com

Dit is geen eenvoudige keuze geweest, maar wel de meest verstandige keuze voor ons allemaal.

Alvast bedankt voor uw begrip.


14/3/2020

Beste patiënten,

Voorlopig blijft de praktijk OPEN, gemaakte afspraken gaan door. We volgen de richtlijnen en voorzorgsmaatregelen inzake het Corona-virus.

Mogen we uitdrukkelijk vragen om in belang van uw therapeut en alle andere patiënten uw afspraak (kosteloos) uit te stellen indien:

  • U koorts, luchtwegklachten (zoals hoesten - kortademigheid) of andere griepsymptomen heeft
  • U risicopatiënt bent: verminderde immuniteit, 65-plussers
  • U contact gehad heeft met persoon met het coronavirus

Indien uw therapeut symptomen vertoont zullen de afspraken geannuleerd worden

Met enkele eenvoudige maatregelen kunt u verspreiding voorkomen:

  • Was regelmatig uw handen. Mogen we vragen om bij het binnenkomen en verlaten van de praktijk uw handen te wassen of de alcoholgel te gebruiken in het toilet.
  • Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi weg in een afsluitbare vuilnisbak
  • Hoest of nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Indien u wenst kan u zelf een grote handdoek meenemen voor op de behandeltafel.
  • Geen handen schudden

Bij wijzigingen van richtlijnen vanuit de overheid en/of beroepsvereniging brengen we u op de hoogte.

Blijf vooral in beweging, ook bewegen in open lucht, thuisoefeningen,...

Voor vragen kan u contact opnemen via mail lootsannelies@gmail.com


Opening praktijk na verbouwingswerken